Innovatief en wetenschappelijk

Kennismaken betekent jouw klacht onderzoeken en begrijpen. Dat bespreken wij met je. Wij maken je duidelijk waar het probleem zit en leggen het uit. Dan bespreken wij met jou welk resultaat wij samen willen bereiken.  
Drie wegen staan dan open:
- Begrijp je wat er speelt, dan maak je door enkele gesprekken een ontwikkelingsproces door en kom je tot alternatieven voor effectief gedrag;
- Wil je door een test helder krijgen wat er speelt, doe dan de persoonlijkheidstest. Deze test laat zien de invloed op situaties door je voelen, denken en handelen;
- Staat wat er speelt wat ver van je af, maar heb je dringend verandering nodig dan is een combinatie van coaching en brainspotting (BPS) wellicht aan te bevelen. BPS kan je direct bij het gevoel brengen dat je dwars zit. Dat gevoel uiten geeft verandering. In het coachgesprek nemen wij jouw nieuwe ervaringen door. 
De coaching en test zijn gebaseerd op het Ontwikkelingsprofiel van prof. dr. R.E. Abraham. Gebruik van het Ontwikkelingsprofiel en Brainspotting zijn innovatieve ontwikkelingen in coaching.

http://www.ontwikkelingsprofiel.nl/het-ontwikkelingsprofiel/